Blog

Sancak Hurdacılık

Yalıkavak Hurda Alımı

Yalıkavak Hurda Alımı faaliyetlerimiz dilerseniz yerinizden dilerseniz işletmemize getirmenizle devam etmektedir. Bakır Hurdası, Demir Hurdası, Kablo Hurdası, Beyaz Eşya Hurdası vb. aklınıza gelebilecek atıl durumda olan tüm hurdalarınızı yerinizden ve tavan fiyatlarla alıyoruz. Geniş araç filomuz ve yeterli sayıda personelimiz ile sizlere haftanın 7 günü Bodrum ve çevresinde Hurda Alımı hizmeti veriyoruz.


30/11/2020 0

Yalıçiftlik Hurda Alımı

Yalıçiftlik Hurda Alımı faaliyetlerimiz dilerseniz yerinizden dilerseniz işletmemize getirmenizle devam etmektedir. Bakır Hurdası, Demir Hurdası, Kablo Hurdası, Beyaz Eşya Hurdası vb. aklınıza gelebilecek atıl durumda olan tüm hurdalarınızı yerinizden ve tavan fiyatlarla alıyoruz. Geniş araç filomuz ve yeterli sayıda personelimiz ile sizlere haftanın 7 günü Bodrum ve çevresinde Hurda Alımı hizmeti veriyoruz.


30/11/2020 0

Türkbükü Hurda Alımı

Türkbükü Hurda Alımı faaliyetlerimiz dilerseniz yerinizden dilerseniz işletmemize getirmenizle devam etmektedir. Bakır Hurdası, Demir Hurdası, Kablo Hurdası, Beyaz Eşya Hurdası vb. aklınıza gelebilecek atıl durumda olan tüm hurdalarınızı yerinizden ve tavan fiyatlarla alıyoruz. Geniş araç filomuz ve yeterli sayıda personelimiz ile sizlere haftanın 7 günü Bodrum ve çevresinde Hurda Alımı hizmeti veriyoruz.


30/11/2020 0

Turgutreis Hurda Alımı

Turgutreis Hurda Alımı faaliyetlerimiz dilerseniz yerinizden dilerseniz işletmemize getirmenizle devam etmektedir. Bakır Hurdası, Demir Hurdası, Kablo Hurdası, Beyaz Eşya Hurdası vb. aklınıza gelebilecek atıl durumda olan tüm hurdalarınızı yerinizden ve tavan fiyatlarla alıyoruz. Geniş araç filomuz ve yeterli sayıda personelimiz ile sizlere haftanın 7 günü Bodrum ve çevresinde Hurda Alımı hizmeti veriyoruz.


30/11/2020 0

Torba Hurda Alımı

Torba Hurda Alımı faaliyetlerimiz dilerseniz yerinizden dilerseniz işletmemize getirmenizle devam etmektedir. Bakır Hurdası, Demir Hurdası, Kablo Hurdası, Beyaz Eşya Hurdası vb. aklınıza gelebilecek atıl durumda olan tüm hurdalarınızı yerinizden ve tavan fiyatlarla alıyoruz. Geniş araç filomuz ve yeterli sayıda personelimiz ile sizlere haftanın 7 günü Bodrum ve çevresinde Hurda Alımı hizmeti veriyoruz.


30/11/2020 0

Ortakent Hurda Alımı

Ortakent Hurda Alımı faaliyetlerimiz dilerseniz yerinizden dilerseniz işletmemize getirmenizle devam etmektedir. Bakır Hurdası, Demir Hurdası, Kablo Hurdası, Beyaz Eşya Hurdası vb. aklınıza gelebilecek atıl durumda olan tüm hurdalarınızı yerinizden ve tavan fiyatlarla alıyoruz. Geniş araç filomuz ve yeterli sayıda personelimiz ile sizlere haftanın 7 günü Bodrum ve çevresinde Hurda Alımı hizmeti veriyoruz.


30/11/2020 0

Mumcular Hurda Alımı

Mumcular Hurda Alımı faaliyetlerimiz dilerseniz yerinizden dilerseniz işletmemize getirmenizle devam etmektedir. Bakır Hurdası, Demir Hurdası, Kablo Hurdası, Beyaz Eşya Hurdası vb. aklınıza gelebilecek atıl durumda olan tüm hurdalarınızı yerinizden ve tavan fiyatlarla alıyoruz. Geniş araç filomuz ve yeterli sayıda personelimiz ile sizlere haftanın 7 günü Bodrum ve çevresinde Hurda Alımı hizmeti veriyoruz.


30/11/2020 0

Konacık Hurda Alımı

Konacık Hurda Alımı faaliyetlerimiz dilerseniz yerinizden dilerseniz işletmemize getirmenizle devam etmektedir. Bakır Hurdası, Demir Hurdası, Kablo Hurdası, Beyaz Eşya Hurdası vb. aklınıza gelebilecek atıl durumda olan tüm hurdalarınızı yerinizden ve tavan fiyatlarla alıyoruz. Geniş araç filomuz ve yeterli sayıda personelimiz ile sizlere haftanın 7 günü Bodrum ve çevresinde Hurda Alımı hizmeti veriyoruz.


30/11/2020 0

Kadıkalesi Hurda Alımı

Kadıkalesi Hurda Alımı faaliyetlerimiz dilerseniz yerinizden dilerseniz işletmemize getirmenizle devam etmektedir. Bakır Hurdası, Demir Hurdası, Kablo Hurdası, Beyaz Eşya Hurdası vb. aklınıza gelebilecek atıl durumda olan tüm hurdalarınızı yerinizden ve tavan fiyatlarla alıyoruz. Geniş araç filomuz ve yeterli sayıda personelimiz ile sizlere haftanın 7 günü Bodrum ve çevresinde Hurda Alımı hizmeti veriyoruz.


30/11/2020 0

İslamhaneleri Hurda Alımı

İslamhaneleri Hurda Alımı faaliyetlerimiz dilerseniz yerinizden dilerseniz işletmemize getirmenizle devam etmektedir. Bakır Hurdası, Demir Hurdası, Kablo Hurdası, Beyaz Eşya Hurdası vb. aklınıza gelebilecek atıl durumda olan tüm hurdalarınızı yerinizden ve tavan fiyatlarla alıyoruz. Geniş araç filomuz ve yeterli sayıda personelimiz ile sizlere haftanın 7 günü Bodrum ve çevresinde Hurda Alımı hizmeti veriyoruz.


30/11/2020 0
Call Now Button
Mesaj Yaz
Merhaba? Size nasıl yardımcı olabiliriz?